The CaT

The CaT

De CaT is het verenigingsblad van de studievereniging, oftewel alle interessante en nieuwe gebeurtenissen die te maken hebben met Alembic komen hierin te staan. Ook wordt het gevuld met stukken over recente Scheikundig Technologische ontwikkelingen en is er ook plek voor een vermakelijk fictief stuk over bijvoorbeeld de technische achtergrond over ‘El Flotador’. De professoren van de universiteit worden regelmatig geïnterviewd, wat ook leuke stukken oplevert.

De CaT wordt vier keer per jaar uitgebracht en in de bus bezorgd bij alle huidige leden en alumni leden. Alle artikelen worden geschreven door de redactie, oftewel huidige leden van Alembic die enthousiast zijn om te schrijven. De CaT is dus ook voor iedereen toegankelijk.

De hoofdredactie bestaat uit Leon Smook en Jaap Eijsker
De eindredactie bestaat uit Eline van Daatselaar en Femke Kooijman

Overige redactieleden zijn Amarna Pels, Bob Hengeveld, Esli Diepenbroek, Frank Vermeeren, Guido Ritsema van Eck, Jasper Klomp, Lucas Braakhuis, Luuk Okkerman, Michel Schellevis, Minke van der Meer, Nicole Timmerhuis, René van Dorp, Thomas Remmerts, Tim van Schagen en Yordi Slotboom.

De CaT is hier te lezen.