Browsed by
Asides

Ouderdag Alembic

Ouderdag Alembic

De ouderdag is weer geweest! Deze dag is speciaal voor de ouders van de eerstejaars studenten georganiseerd door de OuCie. Deze dag was in het thema van superhelden, want de echte dragen labjassen! Op deze dag hebben de ouders kunnen rondkijken op de universiteit. De commissie en de vrijwilligers hebben gezorgd voor een mooi programma. De ouders kregen een rondleiding van hun zoon of dochter. Na de rondleiding was er een pubquiz, waar de ouders een aantal goede studie gerelateerde…

Read More Read More

52e dies des C.T.S.G. Alembic!

52e dies des C.T.S.G. Alembic!

Op 29 maart zijn we als vereniging feestelijk ons 53e levensjaar ingegaan en dat moest natuurlijk gevierd worden! Zo was er een prachtig dies gala op externe locatie op zaterdag 25 maart en was er een gezellige dies borrel waar we om klokslag middernacht feestelijk onze verjaardag hebben ingeluid. Natuurlijk kon op de dag zelf een kleine traktatie niet missen! Met zo’n goed begin moet het komende jaar zeker ook prachtig worden!

Digital signup form

Digital signup form

The digital signup form system is fully in development and is available on alembic.utwente.nl/inschrijflijst. Right now the system is only available in Dutch. Over the comming period it will be possible to use this system to sign up for several selected activities. Of course it is still possible to sign up at the activityboard located next to the board room.

Old Board Appreciation Drink

Old Board Appreciation Drink

Last thursday it was time to thank the 52th board of C.T.S.G. Alembic for all the time and energy which they put into Alembic and her members. Under the enjoyment of a drink many memmories of an amazing past year where shared.

Top Opleiding

Top Opleiding

In de nieuw verschenen Keuzegids Universiteiten 2017 is Scheikundige Technologie aan de Universiteit van Twente weer verkozen tot een top opleiding. De opleiding heeft de onderscheiding nu voor de vijfde keer op rij gekregen met dit jaar 78 punten en behoort daarmee tot een van de twintig ‘stabiele toppers’.

Onderhoud van de kamers

Onderhoud van de kamers

Het FB (facilitair bedrijf) zal komende weken hard bezig gaan om de regeltechniek door de hele horst te updaten. Door de regeltechniek te verbeteren krijgen wij als studenten meer invloed op de klimaatcontrole van niet alleen de kamers, maar ook de projecthokjes. Zo komen er nieuwe kastjes te hangen waarmee je onder andere de temperatuur van de ruimtes kan aanpassen. Het FB zal woensdag 23 november de projecthokjes HT501 t/m HT507 voorzien van de nodige aanpassingen, hierdoor zullen de hokjes…

Read More Read More

Verkorte openingstijden kamers i.v.m. tentamenweek

Verkorte openingstijden kamers i.v.m. tentamenweek

Lieve Alembicers, De eerste tentamenweek van het collegejaar 2016-2017 is alweer een feit! Het is tijd om de laatste informatie nog in je hoofd te stampen en om samen met je projectgroep de puntjes op de i te zetten van je verslag. De laatste week van de tentamenweek, week 45, zullen de Alembic kamers korter open zijn dan normaal. De kamers zijn die week open van 10:00 tot 16:00. Het 53e bestuur wenst iedereen heel veel succes deze 2 weken…

Read More Read More

Wissel-ALV

Wissel-ALV

Dinsdag 13 september is het zover, de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Heb jij wat te vragen aan het 52e bestuur? Ben jij benieuwd naar de plannen van het kandidaat-53e bestuur? Kom dan vooral langs! Om 19 uur zal begonnen worden in HT 1100. Tot dan!

Kandidaat-bestuur

Kandidaat-bestuur

Tijdens de kandibekendmaking op 25 april in de Vestingbar is het kandidaat 53e bestuur gepresenteerd! Deze mensen zullen volgend jaar aan het roer staan van onze mooie vereniging: Voorzitter – Ruben Uineken Secretaris – Jasper Stook Penningmeester – Romy Walgemoet Commissaris Externe Betrekkingen – Thijs Engelen Commissaris Onderwijszaken – Thomas Remmerts Commissaris Interne Betrekkingen – Tijmen Vlogman Het 52e bestuur wenst het kandidaat-bestuur heel veel succes!