Vernay

Vernay

Vernay Europa BV is een toonaangevende speler in de automotive industrie en biedt uitdagende stage- en functiemogelijkheden voor studenten in de chemische technologie. Als wereldwijd bedrijf dat gespecialiseerd is in precisie-injectie en extrusie van elastomeren en plastic onderdelen, zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde studenten die hun passie voor chemische engineering willen toepassen in een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Bij Vernay Europa BV hechten we grote waarde aan innovatie en technische expertise. Onze focus ligt op het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen voor klanten in diverse sectoren, waaronder de auto-industrie, medische apparatuur, huishoudelijke apparaten en meer. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om deel te nemen aan het ontwerp- en ontwikkelingsproces van hoogwaardige producten die wereldwijd worden gebruikt.

Tijdens je stage of functie bij Vernay Europa BV zul je werken onder begeleiding van ervaren professionals die je zullen ondersteunen en begeleiden bij het uitvoeren van projecten. Je zult betrokken zijn bij verschillende aspecten van het productieproces, zoals materiaalontwikkeling, procesoptimalisatie en kwaliteitscontrole. Daarnaast krijg je de kans om samen te werken met multidisciplinaire teams en je technische vaardigheden te verbeteren door middel van praktische ervaring.

We bieden een stimulerende werkomgeving waarin jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Naast het opdoen van waardevolle ervaring in de chemische technologie, krijg je bij Vernay Europa BV ook de mogelijkheid om je professionele netwerk uit te breiden en samen te werken met experts in de industrie.

Als je gepassioneerd bent over chemische engineering en op zoek bent naar een uitdagende stage of (mogelijk) een functie, dan nodigen wij je graag uit een kijkje te nemen bij Vernay Europa BV.

Samen kunnen we werken aan baanbrekende oplossingen en een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die Vernay Europa BV te bieden heeft voor jouw carrière in de chemische technologie!

Email:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cheyenne-volmer-7b309519a/

www.vernay.com

https://www.youtube.com/watch?v=l80XO7zYFis