Magnet.Me

Magnet.Me [DUTCH]

Op zoek naar een stage, traineeship of eerste baan?

Ben jij opzoek naar een stage, traineeship of misschien wel je allereerste baan? Op Magnet.me vind je gemakkelijk een baan of stage die bij je past. Je komt er heel makkelijk in contact met grote multinationals zoals Philips, ASML en Shell, maar ook met tech start-ups en scale-ups. Met meer dan 5.000 bedrijven en een kwart miljoen gebruikers, is Magnet.me de grootste carrièrewebsite voor studenten en young professionals in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. 


Hoe werkt het?

Bij Magnet.me begrijpen ze heel goed dat het lastig is om de perfecte eerste baan of stage te vinden. Om het je wat makkelijker te maken, maak je bij Magnet.me een profiel aan waar jij je voorkeuren en interesses kan aangeven. Op basis van je profiel kan je zien welke vacatures en bedrijven voor jou relevant zijn. Hierna kan je banen zoeken, liken, solliciteren, verbinden met bedrijven, en voor relevante functies benaderd worden door bedrijven zelf.


Ben je je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt of ben je nu op zoek naar een stage, baan of traineeship? Ga dan naar Magnet.me en vind een baan die bij je past.