ExxonMobil

EXXONMOBIL [DUTCH]

Bedrijfsprofiel
ExxonMobil in de Benelux maakt deel uit van het internationaal energie- en chemieconcern ExxonMobil Cor-poration, dat actief is in meer dan 160 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten. ExxonMobil is van oorsprong een Amerikaans bedrijf en mag zich tot de meest succesvolle en financieel krachtige ondernemingen in de wereld rekenen. 

Op het gebied van energie houdt ExxonMobil zich bezig met de localisering en winning van aardolie en aardgas en het verwerken en verkopen van geraffineerde eindproducten. ExxonMobil’s chemische fabrieken zetten petrochemische grondstoffen om in (tussen)producten zoals oplosmiddelen en plastics; via de verkoop-organisatie vinden deze producten hun weg naar de industrie voor chemische eindproducten.

In de Benelux bevinden zich twee grote raffinaderijen – in Rotterdam en Antwerpen – en zeven chemische fabrieken. Het Centraal Kantoor Benelux is gevestigd in Breda en vanuit het kantoor in Brussel worden commerciële en operationele activiteiten van ExxonMobil in Europa, Afrika en het Midden Oosten gecoördineerd.

Studentprofiel
Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die afgestudeerd zijn of op het punt staan af te studeren in de richtingen scheikunde (en scheikundige technologie), werktuigbouwkunde, elektrotechniek en materiaalkunde. Maar ook met een ander technisch profiel kan je langskomen.

Ben je prestatiegericht, ambitieus, analytisch en flexibel? Wil je blijven leren en je ontwikkelen en om de 2-3 jaar wisselen van functie? Kan je helder communiceren, beschik je over een grote dosis teamspirit en kan je effectief samenwerken met anderen op verschillende niveaus? Kom dan bij ons langs op de stand of solliciteer via ons online application systeem op: www.ExxonMobil.nl/careers. Daarnaast kan je elk jaar deelnemen aan de France of UK MasterClass en de SneakPreview.

Startfuncties
Begin je op een van de raffinaderijen of chemische fabrieken, dan word je met een technische achtergrond meestal process engineer. Dit houdt in dat je technisch verantwoordelijk bent voor een deel van de fabriek en je je naast de dagelijkse operatie bezighoudt met o.a. optimalisaties en (grote) projecten voor dat deel van de fabriek. Na één of twee technische functies kan je daarna eventueel doorgroeien naar bijvoorbeeld een logistieke functie.

Correspondentie-adres
ExxonMobil Benelux
HR/ Recruitment
Postbus 1
4803 AA Breda
Tel. 076/529 1968
Online solliciteren: https://corporate.exxonmobil.com/About-us/Careers 
Informatie: