KIKSTart

KIKSTart

Voor alle aankomend eerstejaars is er elk jaar tegen het eind van de zomervakantie de Kick-In: de introductie aan de UT. Tijdens deze Kick-In maken de aankomende studenten kennis met hun nieuwe medestudenten, de universiteit en de steden Enschede en Hengelo met hun vele uitgaansgelegenheden. Ook is er een gedeelte waarin de opleiding centraal staat. Ook veel ouderejaars doen nog graag mee aan de Kick-In.

KIKSTart

De opleidings-Kick-In wordt georganiseerd door de KIKSTart (Kick-In Kommissie Scheikundige Technologie). De KIKSTart zorgt gedurende deze dagen voor fantastische leuke activiteiten waarin iedereen zowel de opleiding als de medestudenten leert kennen. Ook gedurende de rest van de week is deze commissie aanwezig om de aankomende ST’ers en alle hulp in goede banen te leiden en van de nodige informatie te voorzien.

Hierbovenop organiseert de KIKSTart ook nog de Kick-Out (na-introductie) tegen het eind van september. Hier kan iedereen nogmaals genieten van het introgevoel.

Wil je meer weten over de KIKSTart, haar thema, de opleidings-Kick-In, of de doegroepen waar de eerstejaars in terecht komen. Kijk dan op de website: www.alembic.utwente.nl/kick-in.

For all future first year students there is the Kick-In, the introduction at the UT, at the end of the summer holidays. During the Kick-In the new students will meet each other and learn about the universit, the cities Enschede and Hengelo and a lot more. Also the study will be main subject in a some of the days. The Kick-In is that great that a lot of older students come to see it as well.