Overstappen Holding

Overstappen Holding [DUTCH]

Overstappen.nl

Op Overstappen.nl kan je vergelijken wat je wilt. Van zorgverzekeringen tot internetabonnementen en van energie vergelijken tot je autoverzekering vergelijken. Overstappen.nl is het online vergelijkplatform van Nederland. De grootste vaste last van zo goed als alle huishoudens is de energierekening. Vooral in studentenhuizen wordt er vaak erg veel energie verbruikt en in sommige gevallen gaat dit zelfs nog bovenop de maandelijkse huur. Hoog tijd dus om over te stappen en honderden euro’s per jaar te besparen.

EasySwitch.nl

Een website die puur gericht is op energie is EasySwitch.nl. Dit is de autoriteit van Nederland wat energie betreft. Energie vergelijken is via EasySwitch.nl het makkelijkst, overzichtelijk en binnen no time geregeld. Mocht je vragen heb kan je altijd de klantenservice bellen, die helpen je graag. Ook verzekerd EasySwitch jou van de beste energiedeal. Nooit meer te veel voor energie betalen dus.

Autoverzekering.nl

Steeds minder jongeren hebben al vroeg een (eigen) auto. Dat komt door de autoverzekering die, vooral voor jongeren, steeds minder betaalbaar is. Autoverzekeraars hebben steeds meer door dat jongeren relatief veel schade rijden en verhalen de kosten dan ook terug op deze risicovolle doelgroep. Om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste autoverzekering hebt kan je je autoverzekering vergelijken op Autoverzekering.nl. Deze website is de koploper in Nederland als het gaat om autoverzekeringen.