BorrelCie

BorrelCie

Borrelcie logo

De Borrelcie is de commissie binnen Alembic die zorg draagt voor alle Alembic activiteiten die plaats vinden in de TAP op de zolder van het Carre. Hieronder vallen de tweewekelijkse reguliere borrels, afstudeerborrels en speciale feesten. Ook organiseert de Borrelcie elk jaar een kaarttoernooi en een proefavond.

Momenteel bestaat de Borrelcie uit 19 tappers. Van deze tappers zitten er 3 personen in het Borrelbestuur. Het Borrelbestuur zorgt er een jaar lang voor dat alles draaiende blijft binnen de commissie en is tevens het contactorgaan voor alle TAPgerelateerde activiteiten van Alembic.

Wil je een (afstudeer)borrel of feest houden in de Borrelkelder (TAP), stuur dan een mail naar dit e-mail adres ter attentie van Emilie Dubbelman.

Elk halfjaar (in maart en in november) mogen leden van Alembic een poging wagen om in de Borrelcie te komen. Dit doen zij op de kennismakingsavond waarna de Borrelcie een stemronde houdt om te beslissen wie de eer krijgt om Grolsch te leren tappen. Op de Duvel-op borrel mogen de nieuwe tappers dan voor het eerst hun kunsten vertonen en is ook het moment aangebroken dat enkele oudere tappers uit de Borrelcie mogen stappen.

Het huidige Borrelbestuur bestaat uit de volgende personen:

10e Borrelbestuur – 2016/2017
Jari Wennemers – Borrelcommissaris
Twan Wildeboer – Penningmeester
Alex Vink – Planning & Inkoop

Klik hier voor de lijst met oud-Borrelbesturen

De BorrelCie in zijn geheel bestaat uit:

Jasper Klomp
Eline van Daatselaar
Alex Vink
Jari Wennemers
Marjolijn Katerberg
Thomas Remmerts
Ruben Uineken
Romy Walgemoet
Rens Horst
Twan Wildeboer
Noor van de Beek
Lotte Berkelaar
Olaf van Ginkel
Kimberly Brock
Ruben Streekstra
Bram Poortman
Emilie Dubbelman
Timo Koopman
Job de Swart